top of page

WIJ ZIJN

Rogier en Melle. 

Bakkers Blik is opgericht door twee broers met een passie voor film. Onze thuishaven is Leeuwarden,  maar werkzaam daar waar de wereld ons nodig heeft. 

 

c1972296-dccd-4a51-8c22-af99088b0bfe_edited.jpg
foto rogier aan het werk 1.2.jpg

Voorstelrondje!

Ik ben Rogier, een inmiddels ervaren cameraman en een serieuze aanpakker met een drive om ieder project zo af te sluiten dat de opdrachtgever positief verrast wordt. Mensen in mijn omgeving geven vaak aan dat ik buitengewoon belangstellend ben naar anderen en dat ik daarmee mensen voor de camera gemakkelijk op hen gemak kan brengen. Daarbij bewaar ik het overzicht, kan ik snel inschatten hoe situaties zich ontwikkelen en weet ik bijna altijd creatieve oplossingen te bedenken om zaken snel en prettig af te handelen.

81EB3259-63AA-4A23-AB60-9D86CBDD9920_1_105_c_edited.jpg
IMG_7572.png

Voorstelrondje!

Ik ben Melle, een jonge ijverige filmproducent. Ik vind het fantastisch om creatieve concepten om te zetten in meeslepende videoproducties voor iedereen die een verhaal te vertellen heeft.


Mijn sterke punten liggen op het gebied van klantvriendelijkheid, commercieel inzicht en geduldige benadering. Daarbij geloof Ik dat een goede relatie met klanten de basis vormt voor succes in elke branche.

Laten we eens kennis maken!

bottom of page